Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 21:48

Φινάλε με νίκη ο Νηρέας, 1-0 τον ΑΟ Σερίφου

Στον τελευταίο αγώνα της περιόδου, ο Νηρέας με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση του, κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-0.

SERIFOS XORHGOI 2013Οι δύο ομάδες έπαιξαν με όρεξη και παρά τις δύσκολες γηπεδικές συνθήκες εξαιτίας της βροχής που προηγήθηκε, κράτησαν το ενδιαφέρον των λιγοστών φιλάθλων που παρακολούθησαν το ματς.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 20' ήταν η πρώτη απόπειρα του ΑΟ Σερίφου να γίνει απειλητικός, όταν από πλάγιο του Μποφίλιου ο Κοτσέτας προσπάθησε να πιάσει ανάποδο σουτ στην μικρή περιοχή και πλάγια ,από την κόντρα η μπάλα στρώθηκε στο Ράμπια, που επιχείρησε το απευθείας σουτ χωρίς να τα καταφέρει.

Στο δίλεπτο 25'-27' ο Νηρέας έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ.

Πρώτα σε ωραία κάθετη του Δελημπαλταδάκη ο Χασάνι πάτησε περιοχή, έκοψε συρτά την μπάλα, αλλά ούτε ο Ζυμπέρι, ούτε ο Τζανακόπουλος μπόρεσαν να την προωθήσουν στα δίκτυα.

Στο 27' ο Τζανακόπουλος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Ζυμπέρι από κοντά, αστόχησε στην κεφαλιά του.

Στο 31' ο Μοστράτος σούταρε, ο Γούναρης δεν συγκράτησε την μπάλα, αλλά ο Γαβριήλ πρόλαβε να διώξει προ του Κουτσίκου.

nireas-serifos-24-2-2014-1

Στο 40' η καλύτερη στιγμή του Νηρέα στο πρώτο μέρος.

Σε μία σέντρα ο Δελημπαλταδάκης βλέποντας ότι δεν μπορεί να κοντρολάρει, προτίμησε να πασάρει με το στήθος στον Μόστράτο, που σούταρε πάνω στον Γούναρη.

Στο τελευταίο λεπτό ο Αντωνάκης βρέθηκε πλάγια στην περιοχή, μόνος του και ανοίγοντας το κοντρόλ έδωσε την ευκαιρία στον Βεντουρή να πέσει στα πόδια του και να σώσει.

alt

Στο 81' κρίθηκε το ματς

Με την έναρξη στην επανάληψη, ο Χασάνι με μία επέλαση από αριστερά έφτασε μέχρι την εστία, αλλά ο Γούναρης με τα πόδια απομάκρυνε.

Στο 62' ο Μονοβάσιος από πάσα του Ράμπια, πέρασε τον Κότσαρη και σούταρε άστοχα, ενώ στο 63'ένα μακρινό σουτ του Μποφίλιου κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε λίγο έξω.

Ο Μετάι στο 75' έκανε σπουδαία ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ ψηλά άουτ και στο 81' ο Μποφίλιος έδιωξε με το χέρι, σαν βολευμπολίστας, μια σέντρα προς το κεφάλι του Μοστράτου, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Δελημπαλταδάκης ψύχραιμα άνοιξε το σκορ.

nireas-serifos-24-2-2014-2

Διαιτήτευσε χωρίς προβλήματα ο κ. Κουζούμης με βοηθούς τον Βαγγέλη Ρούσσο και την Σεμίνα Μαργαρίτη, που έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση και τα πήγαν αρκετά καλά.

Συνθέσεις

Νηρέας: (Μοστράτος Γ.), Βεντουρής, Ρούσσος, Χασάνι, Δελημπαλταδάκης, Τσενάι, Κότσαρης, Τζανακόπουλος (67'Τριπολιτσιώτης), Μετάι, Κουτσίκου (87'Παγώνης), Ζυμπέρι, Μοστράτος

ΑΟ Σερίφου: (Παλαιός Μ.), Γούναρης, Γαβριήλ Φ., Μποφίλιος Γ-Ε., Μουστάκας, Γεροντάρης, Μποφίλιος Γ-Θ., Κοτσέτας (85'Γαβριήλ Π.), Αντωνάκης Π. (53'Μαγουλάς), Λιβάνιος (50'Αντωνάκης Ν.), Ράμπιας, Μονοβάσιος.

 

Δείτε εδώ... φώτος του αγώνα!

nireas-serifos-31-3-2013-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ Πάρου - ΑΟ Σύρου (δηλώσεις) Νηρέας - ΑΟ Σερίφου [video] »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares