Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013 22:56

Πρώτη νίκη με άρωμα Μεϊμάρογλου

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΜΣ Φιλωτίου, που επικράτησε με 5-0, κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγερσανίου στη Νάξο. Ξεκίνημα με το δεξί για τον Στέφανο Μεϊμάρογλου στον πάγκο των Φιλωτιτών, με τον έμπειρο κόουτς να βλέπει και να μετρά τα υπέρ και τα κατά της νέας του ομάδας.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου, ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και «καθάρισε» με τέσσερα τέρματα στο 1ο ημίχρονο. Στην επανάληψη ένα γκολ του Κατσουρού διαμόρφωσε το τελικό 5-0, που έφερε και πάλι τα χαμόγελα στο Φιλώτι. Πρόσωπο του αγώνα φυσικά ο Στέφανος Μεϊμάρογλου, ο οποίος μετά την επιτυχημένη παρουσία του στον πάγκο του Πανναξιακού πριν δύο χρόνια, επιστρέφει και πάλι γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες σε πάγκο Ναξιώτικης ομάδας.

Η ομάδα του ΠΑΣ, που αιφνιδιάστηκε από την γρήγορη εις βάρος της τροπή που πήρε το παιχνίδι, αν και προσπάθησε, ουσιαστικά έμεινε μακριά από το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, μη καταφέρνοντας να αντιδράσει σε κανένα σημείο. Οι παίκτες του Πέτρου Μαράκη είχαν 2-3 καλές στιγμές για να πετύχουν κάποιο τέρμα, αλλά βρήκαν απέναντι τους τον πολύ καλό και σήμερα Μιχάλη Βασιλάκη.

Πλήρης αιφνιδιασμός

0-1 Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ και μάλιστα με αυτογκόλ, όταν μόλις στο 3’ ο Στρατούρης επιχείρησε σέντρα από τα δεξιά, με τον Κλουβάτο να προσπαθεί να διώξει την μπάλα, που πήρε περίεργη τροχιά καταλήγοντας στο γάμα της εστία του Χύκα.

0-2 Στο 11’ τα πράγματα για το Φιλώτι γίνονται ακόμα πιο απλά, καθώς ο Μουστάκης Ν. με μπαλιά από το κέντρο βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον νεαρό Μανιό, με τον τελευταίο να νικά τον προσωπικό του αντίπαλο Φλεριανό και στη συνέχεια τον Χύκα, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο «μικρός» έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις, όπου έχει αγωνιστεί ως βασικός.

0-3 Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 15’ ο Γιώργος Λυμπερτάς με ένα σπάνιο γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ κάνει τα τέρματα για το Φιλώτι τρία διαμορφώνοντας το 0-3.

0-4 Και φτάνουμε στο 28’, όπου ο Μουστάκης Ν. από πλάγιο άουτ, βγάζει τον Μανωλά μόνο απέναντι στον Χύκα, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα, κάνωντας το 0-4.

0-5 Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου το ο Κατσουρός διαμορφώνει το τελικό 0-5 για τον ΑΜΣ Φιλωτίου, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Λυμπερτά, πηδάει ψηλότερα από όλους και νικάει τον Χύκα με κεφαλιά.

Μετά το παιχνίδι ο νέος τεχνικός του Φιλωτίου, Στέφανος Μεϊμάρογλου δήλωσε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια, καθώς όπως είπε η ομάδα του, αν και έχει χάσει βαθμολογικό έδαφος μπορεί μέσα από καλές εμφανίσεις να μπει και πάλι εντός στόχων.

Από τον ΠΑΣ ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος ζήτησε συγνώμη για την εμφάνιση, θεωρώντας ότι η ομάδα του μπορεί να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο. Όπως είπε για τον ΠΑΣ στόχος είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτου αποτελέσματος, κάτι που πιστεύει ότι θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

  • Σε επόμενες αναρτήσεις μας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα βίντεο του αγώνα.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Φλεριανός, Μαράκης Γ., Πρωτονοτάριος, Κλουβάτος (34’ Μοσχονάς), Πιτταράς Α., Ζάκο, Σωρόκος (74’ Μανιός), Παπαδόπουλος, Μαράκης Π. (68’ Ματάκιας), Πιτταράς Κ.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μεϊμάρογλου): Βασιλάκης, Μουστάκης Ν., Στρατούρης (75’ Λιόφαγος), Ψαρράς, Κατσουρός, Μανιός, Πράσινος, Κρητικός, Μανωλάς (54’ Προμπονάς), Μαρούλης (67’ Μουστάκης), Λυμπερτάς.

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares