21-12-2013
11η αγωνιστική

Player statistic

Event

Με νίκη 1-0 επί του Φιλωτίου, που τον διατηρεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα έκλεισε χθες την αγωνιστική του χρονιά ο Πανθηραϊκός.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με "εντεκάδα ανάγκης" κόντρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου, ο οποίος και αυτός από την πλευρά του μετρούσε αρκετές βασικές απουσίες. Ο Πανθηραϊκός είχε την εδαφική υπεροχή και ένα δοκάρι στο 1ο ημίχρονο, απέναντι στο Φιλώτι που ήταν πάρα πολύ καλά στημένο στο αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Πολυκρέτη και προσπαθώντας για κάτι καλό στις αντεπιθέσεις και από στημένες φάσεις.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 63΄ ο Γιάννης Νομικός, ο οποίος σε εκτέλεση φάουλ είδε τη μπάλα να βρίσκει στο τοίχος, αλλάζοντας πορεία και καταλήγοντας στα δίχτυα του Πολυκρέτη.

Λίγο πριν ο Πράσινος είχε αντικρίσει από τον Διαιτητή Μενδρινό τη δεύτερη κίτρινη- κόκκινη για καθυστερήσεις, ενώ περίπου στο 70΄ από τον Πανθηραϊκό αποβλήθηκε ο Απόλλωνας Κολιούσης, καθώς ο παίκτης των "Μπλε" αντέδρασε με έντονο τρόπο όταν δέχτηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, ο οποίος τελικά την μετέτρεψε σε κόκκινη.

Διαιτητές ήταν οι: Μενδρινός, Σουλτάνης και Βάιλας.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Δακουτρός, Κλουβάτος, Νομικός Ε., Κολιούσης, Ξαγοράρης, Βρεναγκρ, Παρασκευαϊδης, Νομικός Ι., Στεφανάκης, Παναγιωτίδης.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μεϊμάρογλου): Πολυκρέτης Γ., Μουστάκης Ν., Μουστάκης Γ., Ψαρράς, Στρατούρης, Κατζιλιέρης, Πράσινος, Προμπονάς (59΄Κρασσάς), Λυμπερτάς, Μαρούλης, Πολυκρέτης Σ.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35