09-11-2013
6η αγωνιστική

Player statistic

ΦΥΤΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΟΛ 7'    
    57' ΓΚΟΛ Γιώργος Λυμπερτάς
HOXHAJ ILSON ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ 68'    
ΒΑΖΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛ 74'    

Την καλύτερη εμφάνιση στο πρωτάθλημα που συνοδεύτηκε με νίκη επί του ΑΜΣ Φιλωτίου με 2-1, πραγματοποίησε χθες ο Καρτεράδος.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΟι Σαντορινιοί πλέον συγκατοικούν στην 2η θέση με τον Πανθηραϊκό, έχοντας εννέα βαθμούς, αλλά ένα παιχνίδι περισσότερο.

Έξυπνα

Η ομάδα του Λευτέρη Τζούρου, προηγήθηκε μόλις στο 7’ ύστερα από κεφαλιά του Φύτρου, έπειτα από εκτέλεσει κόρνερ του Σελεστάϊ. Ο Καρτεράδος ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κλείνοντας σωστά τους χώρους και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις, μία από τις οποίες έφερε και το γκολ του Βαζαίου στο 79’, που σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων. Ο ταχύτατος επιθετικός πήρε το ριμπάουτ σε δοκάρι του Σελεστάι και με κεφάλια, έκανε το τελικό 2-1.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Καρτεράδος από το 64΄ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χοχάι.

Τα δοκάρια του Βαζαίου στο 65’ και του Σελεστάι στις καθυστερήσεις θα μπορούσαν να έχουν αυξήσει τον δείκτη του σκορ για τους γηπεδούχους, που είχαν σε καλή μέρα τους: Βαζαίο, Σορώτο και Σελεστάϊ.

Μπλόκαραν

Από την άλλη ο ΑΜΣ Φιλωτίου, που είχε πολλές απουσίες στην σύνθεση του, μπήκε νωχελικά στο παιχνίδι και χρειάστηκε σχεδόν ένα ημίχρονο για να πάρει μπροστά. Πάντως οι φιλοξενούμενοι, εκτός του γκολ του Λυμπερτά στο 76’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πέτυχαν ένα ακόμη γκολ στο 34’ με τον Κατσουρό, το οποίο όμως ακυρώθηκε, καθώς ο επόπτης Ζώρζος καταλόγισε οφσάιντ.

Πάντως ο πρώτος σκόρερ των Φιλοτιτών, Λυμπερτάς χάνει την ευκαιρία του αγώνα, όταν με κούρσα που κάνει στο 49’ περνά όλη την άμυνα των γηπεδούχων, αλλά από θέση τετ α τετ νικιέται από τον Σορώτο.

Ο Νίκος Μουστάκης αποδεικνύεται ο «μοιραίος» παίκτης για το Φιλώτι, καθώς στις καθυστερήσεις εκτελεί πέναλτι που υπέπεσε ο Σορώτος, ανατρέποντας τον Πολυκρέτη, με τον έμπειρο αμυντικό να νικιέται από τον πορτιέρο του Καρτεράδου.

Στο Φιλώτι θέλουν να ξεπεράσουν γρήγορα την κακή εμφάνιση, καθώς ακολουθεί ο ημιτελικός Κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας κόντρα στη Θύελλα.

Διαιτητές ηταν οι: Κουζούμης, Βάϊλας,Ζώρζος.
A.O. Kαρτεράδος (Τζούρος): Σωρότος, Βαρμάζης, Φύτρος Μ., Λύκος, Δακουτρός (52' Δαμίγος), Hoxhaj, Κλουβάτος, Νομικός, Δεναξάς, Βαζαίος© (87' Παναγιωτίδης), Selistaj
A.M.Σ. Φιλωτίου (Μεϊμάρογλου): Βασιλάκης, Μουστάκης Ν., Στρατούρης ©, Κατσουρός, Ψαρράς, Κρητικός, Μαρούλης (23' Κοττάκης Γ.), Πράσινος, Πολυκρέτης (72' Κατζιλιέρης), Λυμπερτάς, Μουστάκης Δ.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35