Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 23:55

Ανοίγει πανιά στην Χίο το Πανελλήνιο Ανοικτής Θαλάσσης

Ολα είναι πανέτοιμα στη Χίο για να ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης που θα διαρκέσει έως τις 2 Σεπτεμβρίου και διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χίου.


Το βράδυ της Δευτέρας στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η Συγκέντρωση Κυβερνητών και την Τρίτη το πρωϊ στις 11:00, ξεκινά το αγωνιστικό μέρος με την πρώτη ιστιοδρομία. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα γίνει και η επίσημη Τελετή Έναρξης. Ήδη οι κορυφαίοι ιστιοπλόοι στην Ανοιχτή Θάλασσα είναι στο πανέμορφο νησί του ανατολικού Αιγαίου με τα σκάφη που έχουν δηλωθεί να φτάνουν τα 20.
Το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησαν οι καταμετρήσεις και οι προετοιμασίες των ιστιοπλόων για τον αγώνα με τις προβλέψεις για τον καιρό να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες και να δείχνουν κυρίως βόρειους ανέμους εντάσεως 15-20 κόμβων.

Τα πληρώματα έχουν ήδη μείνει εντυπωσιασμένα από τη φιλοξενία των διοργανωτών, ενώ έχουν συναντήσει ένα νησί, με εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό σε αρκετά Μ.Μ.Ε τα οποία αναδεικνύουν το προσφυγικό, παρουσιάζοντας λανθασμένα τη Χίο να έχει «καταληφθεί» από όσους άφησαν τα σπίτια τους, αναζητώντας μία καλύτερη ζωή.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ORC, που γίνεται υπό την αιγίδα του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου, του Επιμελητηρίου Χίου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου τα σκάφη θα ελλιμενιστούν στο κεντρικό λιμάνι της Χίου και οι ιστιοδρομίες θα πραγματοποιηθούν ανατολικά του νησιού,  στο κανάλι Χίου – Τσεσμέ.

Το πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος:

Τρίτη 30 Αυγούστου 
11:00 Ιστιοδρομίες Ανοικτής Θάλασσας
Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016
11:00 Ιστιοδρομίες Όρτσα – Πρίμα
Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016
11:00 Ιστιοδρομίες Όρτσα – Πρίμα
Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016
11:00 Ιστιοδρομίες Όρτσα – Πρίμα
21:00 Απονομές Επάθλων και Τελετή Λήξης

Δείτε εδώ το promo video του αγώνα

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares