Τάσος Ζαννής

Τάσος Ζαννής

Ο 28χρονος διαγώνιος Νίκος Μήλης επιστρέφει στον Φοίνικα Σύρου μετά από 3 χρόνια, όταν και το 2020-2021 είχε κατακτήσει το League, Cup και το Super Cup με τους Συριανούς.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Τη μεγαλύτερη έκπληξη έως τώρα στο Euro 2024 έκανε η Σλοβακία στην Φρανκφούρτη. Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα με το γκολ του Ιβαν Σραντς στο 7ο λεπτό επιβλήθηκε 1-0 του Βελγίου, βάζοντας με το… καλησπέρα φωτιά στον 5ο όμιλο, μετά και τη νίκη της Ρουμανίας που προηγήθηκε επί της Ουκρανίας. Αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα για τη Γαλλία κόντρα στην Αυστρία.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο Απόστολος Παπαστάμος στην κούρσα της ζωής του κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα δύο χρόνια!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Με το «δεξί» ξεκίνησε η Αγγλία στο EURO 2024, η οποία λύγισε τη μαχητική Σερβία (0-1) με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο ΑΟ Πάρου στέφθηκε Πρωταθλητής Κυκλάδων στην Κ16 επικρατώντας με 5-4 στα πέναλτι της ΑΕ Μυκόνου (0-0 κ.δ.) σε ένα φοβερό τελικό στο γήπεδο των Φηρών στη Σαντορίνη που κρίθηκε στο τελευταίο πέναλτι.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Άλλον έναν ποδοσφαιριστή από το περσινό ρόστερ της κράτησε η Ελλάς Σύρου. Μετά τον Γιώργο Οικονομόπουλο, τον Στάθη Μουλαρά αλλά και τον προπονητή Παναγιώτη Χριστοφιλέα, ήρθε η ώρα του Ντεμί Ζάχι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Συριανούς.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Η ώρα για τη μεγάλη διοργάνωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έφτασε, αφού απόψε το βράδυ (14/6, 22:00), η Γερμανία θα υποδεχθεί τη Σκωτία για τη… σέντρα στο Euro 2024. Δείτε τους ομίλους και το πρόγραμμα των μεταδόσεων.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης. Με άλμα στα 5.87μ., ο “Μανόλο” έκανε ατομικό ρεκόρ και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ, το πρώτο του σε ανοιχτό στίβο και το τρίτο συνολικά της καριέρας του!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 88-85 στο ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό της Basket League και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου. Οι πράσινοι ισοφάρισαν σε 2/2 και όλα θα κριθούν σε πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Σελίδα 1 από 218

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35